ua en ru

В Одесі стався вибух біля офісу "Самооборони", - МВС

В Одесі стався вибух біля офісу "Самооборони", - МВС Фото: вибух в Одесі

В результаті вибуху вибито вікна і пошкоджено ворота, постраждалих немає

В Одесі в ніч на 3 серпня стався вибух біля входу в офіс громадської організації "Самооборона Одеси" на вулиці Канатній. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеського міського управління міліції.

"3 серпня, 03:35 в міліцію надійшло повідомлення про те, що в будівлі на вулиці Канатній, 35 стався вибух", - йдеться в повідомленні.

В Одесі стався вибух біля офісу "Самооборони", - МВС

Фото - в Одесі стався вибух

На місце виїхала слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби.

В Одесі стався вибух біля офісу "Самооборони", - МВС

Фото - вибух біля офісу "Самооборони" в Одесі

Співробітники міліції встановили, що спрацював саморобний вибуховий пристрій потужністю 200 грамів у тротиловому еквіваленті. В результаті вибито вікна і пошкоджено ворота входу в приміщення громадської організації "Самооборона Одеси". Постраждалих в результаті вибуху немає.

Нагадаємо, в ніч на 20 липня в Одесі в барі "Либертин" стався вибух, у результаті якого отримав поранення охоронець закладу. Про це повідомили в прес-службі міського управління міліції Одеси.

"20 липня, о четвертій ранку в міліцію надійшло повідомлення, що в барі "Либертин" на вулиці Рішельєвській, 60 стався вибух. Співробітники міліції встановили, що в результаті спрацьовування вибухового пристрою, закладеного під двері невідомою особою, постраждав охоронець закладу. Чоловік госпіталізований в медичний заклад", - уточнили в повідомленні.

Також повідомлялося, що при обстеженні місця події були виявлені незначні пошкодження вхідних дверей. Попередньо встановлено, що вилучені з місця події фрагменти належать гранати "РГД-5".