ua en ru

В Одесі в ході конфлікту біля бізнес-центру поранено охоронця, - МВС

В Одесі в ході конфлікту біля бізнес-центру поранено охоронця, - МВС Фото: телеканал "Перший міський"

Міліція поки з'ясовує всі обставини події

В Одесі співробітники міліції встановлюють обставини конфлікту між громадськістю та охороною бізнес-центру. Про це повідомили у прес-службі Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській обл.

Повідомлення про дану подію надійшло сьогодні, 29 травня, близько 13:00.

Виїздом на місце події встановлено, що до бізнес-центру "Наполеон", розташованого по вулиці Успенська, прийшли громадські активісти, які намагалися потрапити всередину офісу будівельної компанії, але на шляху їм стала охорона. "У ході суперечки між сторонами відбувся конфлікт, в результаті якого охоронець отримав поранення зі зброї", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваного чоловіка, який наніс тілесні ушкодження охоронцю, працівники міліції затримали на місці.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Приморського райвідділу міліції, яка з'ясовує всі обставини події.

За даним фактом наслідком Приморського районного відділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Подібні діяння караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Розслідування триває.

Як пишуть місцеві ЗМІ, громадські діячі спробували вручити припис про незаконне будівництво в історичному центрі міста особисто в руки власникові одному з будівництв, офіс якого знаходиться в бізнес-центрі "Наполеон". Втім, охорона закладу пустити всередину їх відмовилася. Також повідомляється, що постраждалим у результаті конфлікту виявився один з активістів, якого вдарив по голові охоронець бізнес-центру.

Нагадаємо, в Одесі СБУ вилучила у працівника православної церкви торт із прапором ДНР.