ua en ru

Черги на пунктах пропуску в зоні АТО: водії намагаються проїхати поза чергою по 200 гривень

Черги на пунктах пропуску в зоні АТО: водії намагаються проїхати поза чергою по 200 гривень Фото: пункт пропуску

На пунктах пропуску в зоні АТО залишається напружена обстановка

Обстановка в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО), пов'язана з пропуском осіб, залишається напруженою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби.

"Вчора двоє громадян України під час перетинання лінії розмежування в контрольному пункті в'їзду/виїзду "Кураховка" і контрольному посту "Маріїнка" намагалися за неправомірну грошову вигоду вирішити питання щодо сприяння їм у пропуску поза чергою. Факти спроби дачі хабара за 200 гривень у кожному випадку співробітники Держприкордонслужби зафіксували, а громадян встановленим порядком передали співробітникам мар'їнського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області", - йдеться в повідомленні.

Станом на сьогоднішній ранок на КПВВ "Погоди" вже чекало оформлення близько 200 транспортних засобів, які прямують на в'їзд з неконтрольованої території, та 450 - на виїзд. На КПВВ "Георгіївка" транспортних засобів: 280 на виїзд. На КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове" - 60 на в'їзд і 40 на виїзд і 60 на в'їзд і 15 на виїзд відповідно.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба назвала причину черг на пунктах пропуску на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції.