ua en ru

Черги на пунктах пропуску в зоні АТО збільшилися

Черги на пунктах пропуску в зоні АТО збільшилися Фото: перевірка документів на пункті пропуску

Вранці на контрольних пунктах оформлення чекали понад 1 тис. 800 автомобілів

Черги на пунктах пропуску на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) станом на ранок 27 листопада 2015 року збільшилися. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби (ДПС).

"Сьогодні вранці у порівнянні з попередньою добою дещо збільшилася кількість транспортних засобів, які очікували в КПВВ "Погоди" і "Георгіївка" на оформлення для перетину лінії розмежування. Так, черга на в'їзд з неконтрольованої території склала 600 та 250 автомобілів, а на виїзд - 250 і 180 автомобілів відповідно. Також спостерігалося незначне збільшення пасажиро-транспортного потоку на КПВВ "Новотроїцьке". Сьогодні вранці на виїзд чекало 200 автомобілів і 250 на в'їзд з неконтрольованої території. А на контрольному пункті в'їду/виїзду "Гнутово" спостерігалося лише незначна кількість автомобілів на в'їзд 80 і 30 на виїзд, які очікували оформлення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на пішохідному контрольному пункті "Станично-Луганське" 240 людей очікували на оформлення з неконтрольованої території.

Нагадаємо, вчора вранці в черзі на контрольних пунктах на Донбасі стояли близько 1,5 тисяч автомобілів.