ua en ru

Число постраждалих при обвалі стелі в метро Тбілісі досягло 14 людей

Число постраждалих при обвалі стелі в метро Тбілісі досягло 14 людей Фото: станція метро "Варкетили" (wikipedia.org)

Кількість постраждалих в результаті обвалу в тбіліському метро зросла

Число постраждалих в результаті обвалення у вівторок вранці підвісного стелі на станції тбіліського метро "Варкетили" зросло до 14 осіб, заявив журналістам мер Тбілісі Каха Каладзе, передає Sputnik.

Раніше повідомлялося про 13 постраждалих. Всі витрати на лікування яких покриє Міністерство охорони здоров'я і страховка.

"Стан здоров'я постраждалих стабільний. Їм проводяться всі необхідні процедури і всі витрати на лікування покриє міністерство охорони здоров'я і страховка", — зазначив мер.

Очевидці розповіли журналістам, що стеля обвалилася в момент, коли на платформі знаходилися люди, які очікували на прибуття поїзда. У зв'язку з подією МВС Грузії заявило про початок розслідування.

Ремонт станції, де сьогодні обвалилася частина стелі, завершили чотири місяці тому, у вересні 2017 року. Мер заявив про те, що компанія, яка проводила ремонтні роботи в метро напередодні, буде суворо покарана.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через обвал стелі, який стався на станції метро "Варкетили" постраждали 11 осіб, їх госпіталізували. В даний час станція "Варкетили" закрита. Вона не буде працювати протягом дня.