ua en ru

При обстрілі Станиці Луганської зруйнований будинок, жертв немає, - Москаль

При обстрілі Станиці Луганської зруйнований будинок, жертв немає, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Також бої велися в Трьхізбенці та Кримському

У ніч на суботу, 30 травня, проросійські бойовики обстріляли Станицю Луганську, в результаті чого зруйновано приватний будинок, в якому на момент обстрілу ніхто не проживав. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Станиця Луганська піддалася обстрілу з правого берега річки Сіверський Донець, який окупований так званої ЛНР. В результаті прямого попадання міни зруйновано приватний будинок в центральній частині селища. Ніхто з господарів там тривалий час не проживав (люди виїхали ще в минулому році, рятуючись від війни), тому обійшлося без постраждалих. Системи життєзабезпечення в результаті обстрілу не перебиті, світло, газ та центральна вода в райцентрі є", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що до 04:30 йшов бій у Трьохізбенці.

"Бойовики з боку Слов'яносербська обстріляли позиції наших військових біля напівзруйнованого мосту з протитанкових керованих ракет і мінометів. З нашої сторони поранених і загиблих немає. За достовірною інформацією, у відповідь вогнем були поранені (а, можливо, й убиті) кілька бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойові дії велися також у Кримському (село біля колишнього 31 блокпоста на Бахмутке, - ред).

"Останні вибухи лунали сьогодні о 04:00 ранку. Житловий сектор залишився поза зоною ураження, інформації про поранених або загиблих військових не надходило. Зараз в Кримському тихо", - уточнили в прес-службі.

Нагадаємо, в боях під Горлівкою поранено 3 бійців АТО.