ua en ru

В ОБСЄ підтвердили ведення бойовиками вогню з житлових масивів Донецька

В ОБСЄ підтвердили ведення бойовиками вогню з житлових масивів Донецька Фото: Спостерігачі ОБСЄ

30 липня з позиції в центрі Донецька Спеціальна моніторингова місія спостерігала 40 вихідних вибухів з боку бойовиків

Керівник української сторони генерал-майор Андрій Таран подякував міжнародним спостерігачам за те, що вперше в їхньому щоденному звіті, який розміщено на сайті ОБСЄ 1 серпня, об'єктивно відображений факт ведення вогню бойовиками НЗФ ОРДО з житлових масивів Донецька. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"У ніч з 30 на 31 липня, так само як і 31 липня, загальна безпекова ситуація в "ДНР" - в підконтрольному місті Донецьк і навколо Донецького аеропорту - була напруженою. 30 липня, з позиції в центрі Донецька, починаючи з 19.35 години, Спеціальна моніторингова місія спостерігала 40 вихідних вибухів, класифікованих як вогонь з артилерійських та протиповітряних систем, в 2-5 кілометрах на захід і на південний захід від їхньої позиції", - йдеться в повідомленні.

СЦКК: ОБСЄ підтвердило факти ведення терористами вогню з житлових масивів ДонецькаСьогодні, 3 серпня, в СЦКК на брифін...

Posted by Прес-центр АТО on 3 серпня 2015 р.

Нагадаємо, спостерігачі з робочої групи Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) вчора, 2 серпня, потрапили під обстріл біля Світлодарська Донецької області.