ua en ru

Новий порядок надання субсидій не працює, - голова профкомітету Ради

Новий порядок надання субсидій не працює, - голова профкомітету Ради Фото: Людмила Денисова

Робоча група знайшла 19 проблемних питань з субсидіями

Новий порядок надання субсидій не працює. Такий висновок зробила робоча група парламенту, йдеться в повідомленні глави комітету Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмили Денисової у Facebook.

"В парламенті та уряді констатують, що новий порядок надання житлових субсидій в тому вигляді, в якому він зараз існує, не працює. Досі, з моменту першого засідання робочої групи, Мінсоцполітики не внесло зміни до постанови, які запропонували депутати по вдосконаленню програми субсидій", - йдеться в повідомленні.

Новий порядок надання субсидій не працює, - висновок Робочої групи ПарламентуУ Парламенті та Уряді констатують, що нов...

Posted by Людмила Денісова on Wednesday, June 3, 2015

Денисова також повідомила, що з 1 травня в органи соціального захисту населення звернулося 814 тис. осіб, з яких лише 221 тис. отримали житлову субсидію. Велика частина людей не увійшли в це число не отримує субсидії по ряду інших причин.

Крім того, вона зазначила, що робоча група підготувала список з 19 проблемних питань, які необхідно було вирішити для того, щоб люди могли безперешкодно отримати субсидії. Група рекомендуватиме парламенту внести корективи протягом 10 днів.

Нагадаємо, в квітні в Кабміні пообіцяли до початку опалювального сезону врегулювати питання субсидій.