ua en ru

За ніч бойовики 3 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

За ніч бойовики 3 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Відзначається значне зменшення обстрілів з боку бойовиків

Протягом минулої ночі з півночі до 6 ранку бойовики 3 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Так, згідно з повідомленням, окупанти обстріляли зі стрілецької зброї позиції українських військ в районі н.п. Рассадки, Донецької області.

"Черговий випадок порушення Мінських домовленостей з боку незаконних збройних формувань відбувся в районі Трьохізбенки. Близько 1 години ночі проросійські окупанти здійснили артилерійській обстріл по околицях цього населеного пункту Луганської області з гармат калібру 152 мм", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим відзначається, що незважаючи на відносне затишшя командування сил АТО нарощує комплекс заходів щодо підвищення нашої оборони.

З півночі до 6 години ранку в районі проведення антитерористичної операції зафіксовано всього три обстріли бойовиками по...

Posted by Прес-центр АТО on 2 липня 2015 р.

Нагадаємо, протягом вчорашнього дня, 2 липня, бойовики у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі близько 20 разів порушували умови припинення вогню.