ua en ru

У Миколаєві вночі сталася стрілянина, є постраждалі

У Миколаєві вночі сталася стрілянина, є постраждалі Фото: поліція

В результаті конфлікту на дорозі постраждали 4 людини

У Миколаєві сьогодні вночі, 24 грудня, сталася стрілянина біля супермаркету, в результаті чого чотири людини постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Миколаївській області

"24 грудня 2015 року в три години ночі на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в Ленінському районі м. Миколаїв біля супермаркету чутні постріли. Так, за попередніми даними, водій автомобіля "Мерседес", рухаючись по пр. Миру, порушив вимоги правил дорожнього руху й ледь не скоїв ДТП, створивши аварійно-небезпечну ситуацію для водія іншого автомобіля "ВАЗ-2105". Останній, обурившись, почав наздоганяти кривдника, і також намагався "загнати" автотранспортний засіб в скрутне становище", - йдеться в повідомленні.

Конфлікт продовжився біля супермаркету: водії залишили свої автомобілі і почали ображати один одного. На допомогу водієві "ВАЗ-2105" приїхали друзі, а власник "Мерседеса" дістав травматичну зброю і почав стріляти по кривдникам. Коли у нього закінчилися патрони, то троє чоловіків, за якими стріляв водій "Мерседеса", накинулися на нього і почали бити.

"Прибувши на місце події, карета швидкої медичної допомоги госпіталізувала всіх учасників конфлікту з різними тілесними ушкодженнями: струс головного мозку, поранення кінцівок та інші. Потерпілі і учасники конфлікту відмовляються від дачі показань, але тяжкість вчиненого злочину передбачає розгляд матеріалів кримінального провадження без надання згоди останніх", - відзначили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст.296 КК України "Хуліганство", санкція якої передбачає обмеження волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва, на перехресті вулиць Богатирської і Лугової вночі 21 грудня невідомі на автомобілі BMW розстріляли таксі і зникли, в результаті одна людина загинула.