ua en ru

На вибуховому пристрої підірвався мешканець Луганської області

На вибуховому пристрої підірвався мешканець Луганської області Фото: Щастя

Чоловіка госпіталізовано з діагнозом осколкове поранення поперекової ділянки

У Щасті Луганської області місцевий мешканець підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це повідомляє спікер антитерористичної операції (АТО) в Луганській області Руслан Ткачук на своєму сайті.

"За інформацією ГУ МВС України у Луганській області, вчора, 1 жовтня, з діагнозом "осколкове поранення поперекової ділянки" госпіталізовано до лікарні м. Щастя місцевого мешканця, 1968 р.н. Тілесні ушкодження він отримав опівдні поблизу 1-го ставка охолоджування Луганської ТЕС, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, чоловік разом з двома товаришами намагався посунути колоду, під якою виявилася "розтяжка", що спрацювала. Риболовля у цьому місці заборонена.

"На наступному тижні до Луганської області планується приїзд "десанту" спеціалістів з розмінування у складі 150 осіб, які відповідно до поданих заявок будуть займатися знешкодженням небезпечних "знахідок" у прифронтових районах", - відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Дзержинськом на вибуховому пристрої підірвалися двоє чоловіків.