ua en ru

Невідома компанія заблокувала тендер "Укрзалізниці" на закупівлю нафтопродукту, - Пивоварський

Невідома компанія заблокувала тендер "Укрзалізниці" на закупівлю нафтопродукту, - Пивоварський Фото: Андрій Пивоварський

Тендерна закупівля зупинилася

Невідома компанія заблокувала тендер "Укрзалізниці" на закупівлю нафтопродукту. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

"Сьогодні нікому не відома компанія знову через АМКУ зупинила тендерну закупівлю нафтопродукту на УЗ. Тендер повинен був відбутися 5го серпня. Не сподобалось, що УЗ хоче купувати дизель за формулою, яка дозволить УЗ почати закуповувати нафтопродукт не лише у посередників, а і у прямих виробників, так як буде прибрано валютний ризик. Таким чином, закупівельна ціна повинна впасти", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні нікому не відома компанія знову через АМКУ зупинила тендерну закупівлю нафтопродукту на УЗ. Тендер повинен був ...

Posted by Андрій Пивоварський - Andrii Pyvovarskyi on 3 августа 2015 г.

"Люди в АМКУ змінюються, а практики залишаються старими: невідома компанія подає заяву, колегія "нічого не може зробити, недосконале законодавство" і задовільняє заяву, тендерна закупівля зупиняється", - додав очільник міністерства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що запасів дизельного палива на "Укрзалізниці" залишилося на 15 днів.