ua en ru

Названа дата початку продажів iPhone 8

Названа дата початку продажів iPhone 8 Фото: iPhone 8 (Гордон Келлі)

Apple почне приймати попередні замовлення на iPhone 8 вже 15 вересня

Американська компанія Apple почне приймати попередні замовлення на новий смартфон через три дні після презентації iPhone 8, 15 вересня. Про це повідомляє портал Macerkopf з посиланням на інсайдерів..

Згідно з інформацією видання, то в магазинах новий флагман від Apple з'явиться через тиждень, 22 вересня. Однак офіційно в корпорації дату старту продажів нового телефону не називали.

Крім того, за непідтвердженою інформацією, яку публікує Macerkopf, на прийдешню прес-конференції, крім iPhone 8, компанія Apple презентує Apple Watch 3 і нове покоління Apple TV.

Нагадаємо, раніше були опубліковані фото фінального прототипу нового смартфона виробництва американської корпорації Apple Inc. iPhone 8.

Згідно з інформацією видання, iPhone 8 дійсно трохи більше, ніж iPhone 7, але помітно менше, ніж iPhone 7 Plus. Він схожий на Galaxy S8 за зовнішнім виглядом, і для більшості власників повинен бути відносно зручний для використання однією рукою. Відзначається, що задня кришка смартфона виконана зі скла для підтримки бездротової зарядки. Також iPhone 8 має 5,8-дюймовий безрамковий дисплей, а у верхній частині дисплея знаходиться проріз під динамік і датчики.