ua en ru

Нацрада заборонила ще один російський канал

Нацрада заборонила ще один російський канал Фото: Нацрада заборонила ще один російський канал

Телеканал "Многосерийное ТВ" транслювався серіал "Ліквідація", який заборонений для демонстрування на території України

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, розглянувши на засіданні 5 листопада результати моніторингу телеканалу "Многосерийное ТВ", вирішила вилучити його з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацради.

Повідомляється, що під час моніторингу було зафіксовано, що в період із 5 по 16 жовтня 2015 року в ефірі цього мовника транслювався серіал "Ліквідація" за участю М. Пореченкова, який заборонений для розповсюдження і демонстрування на території України Державним агентством України з питань кіно.

"До Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України внесено відповідні зміни. Таким чином, від сьогодні до цього переліку входить 187 іноземних програм", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що россійські телеканали "Російський ілюзіон", "Будинок кіно" та "Зброя" вилучені із переліку іноземних програм, які відповідають вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавству України.