ua en ru

Насиров намагається працевлаштувати екс-регіонала головою Волинської митниці, - нардеп

Насиров намагається працевлаштувати екс-регіонала головою Волинської митниці, - нардеп Фото: Роман Насиров

За словами нардепа Гузя, про корупцію при Микитюку ходять легенди

Голова Державної фіскальної служби Роман Насиров намагається влаштувати екс-регіонала Романа Микитюка начальником Волинської митниці. Про це у Facebook повідомив народний депутат від фракції "Народний фронт" Ігор Гузь.

"За наявною у мене інформацією, Роман Насиров, призначений головою Державної фіскальної служби за пропозицією Блоку Петра Порошенка, подав кандидатуру Романа Микитюка призначення начальником Волинської митниці", - повідомив Гузь

За його словами, Микитюк обирався до Волинської обласної ради в якості члена Партії регіонів і входив у групу колишнього голови ОДА Бориса Клімчука "Рідна Волинь".

"Саме Микитюк під час правління Януковича був начальником Ягодинської митниці з жовтня 2011 р. по вересень 2013 р. Про керівництво цією структурою паном Микитюком ходять легенди, такого рівня корупції світ не бачив і всі в області знають", - повідомив Гузь.

Він також зазначив, що рішення про призначення Микитюка повинно розглядатися на колегії Державної фіскальної служби у вівторок, 23 червня.

Це просто абзац!!!За наявною в мене інформацією Роман Насіров, що призначений головою Державної фіскальної служби за п...

Posted by Ігор Гузь on 17 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в СБУ заявили про ліквідацію контрабандних схем на митниці.