ua en ru

Нардепи просять ГПУ внести подання про арешт Клюєва

Нардепи просять ГПУ внести подання про арешт Клюєва Фото: Сергій Клюєв

Мосійчук також виступив за арешт екс-начальника Держуправління Кравця

Народні депутати від фракції "Радикальної партії" вимагають від Генеральної прокуратури України (ГПУ) внести подання про арешт нардепа Сергія Клюєва. Про це в ході виступу з трибуни Верховної Ради повідомив член фракції "Радикальна партія" Ігор Мосійчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Хочу від імені фракції Олега Ляшка звернутися до генерального прокурора з вимогою у зв'язку із спробою втечі вчора з країни Сергія Клюєва внести у Верховну Раду постанову, і сьогодні ввечері не з'явився на допит - внести подання до Верховної Ради щодо затримання та арешту Сергія Клюєва", - заявив Мосійчук.

Разом з тим член фракції "Радикальної партії" зажадав негайного арешту і порушення кримінальної справи стосовно колишнього начальника Державного управління справами Андрія Кравця, який працював під час екс-президента Віктора Януковича. Останній, за словами депутата, зараз знаходиться в Києві.

Нагадаємо, раніше адвокат Клюєва заявив, що його підзахисний не отримував повістку з'явитися протягом трьох днів, а також повідомлення про підозру.