ua en ru

Геращенко звинуватив Тимошенко і "Свободу" у роботі на Путіна

Геращенко звинуватив Тимошенко і "Свободу" у роботі на Путіна Антон Геращенко

Народний депутат України від "Народного фронту" Антон Геращенко звинуватив народного депутата Юлію Тимошенко і партію "Свобода" у роботі на Президента Росії Володимира Путіна. Про це він заявив під час засідання Верховної Ради України сьогодні, 8 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це брудна цинічна кампанія, яка розпочата на замовлення Путіна Юлією Володимирівною Тимошенко, партією "Свобода"... Я вас всіх прошу і закликаю, об'єднайтеся, будь ласка, "Блок Юлії Тимошенко" і "Свобода" з опозиційним урядом. Для Тимошенко це не в перший раз",- заявив Геращенко.

За його словами, ніхто з тих, хто звинувачує прем'єр-міністра і уряд, не читали звіти фінансової інспекції.

"А в них зазначено, навіть немає прізвищ, ім'я та посади прем'єр-міністра ... Вони забувають сказати, що понад 6 мільярдів - це цифри, які перевірені за часів уряду Юлії Тимошенко, за часів уряду Азарова. Там цифри по вишках Бойка, які всі забули", - заявив він.

Крім цього, він прокоментував можливість наступу Росії на Донбасі найближчим часом.

"До мене підходять журналісти і питають мене, чи наступ Путіна в квітні або травні, я їм кажу: ні, його не буде - воно не потрібно. Путін зрозумів, що український народ силою взяти не можна. Тоді він вирішив взяти його хитрістю, взяти його розколом. Він подивився українську історію і побачив, як після смерті Богдана Хмельницького посварили український народ, він подивився, як НКВС розтрощило Організацію українських націоналістів, те ж саме Путін робить і зараз", - заявив Геращенко.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що партія "Батьківщина" залишиться в коаліції.