ua en ru

Начальника поліції охорони Будника випустили під заставу

Начальника поліції охорони Будника випустили під заставу Фото: Сергій Будник facebook.com /guard.np.gov.ua)

Суд Києва обрав Буднику запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю застави 128 тис. гривень

Заарештований за хабар начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Будник вийшов з Лук'янівського слідчого ізолятора (СІЗО) під заставу. Про це сообщает "Громадське".

Зазначено, що Печерський районний суд Києва обрав Сергія Будника запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю застави 128 тис. гривень.

Як відомо, Будника та посередника затримали на хабарі 22 серпня. Начальник ДСО крім офіційних платежів за фізичну охорону вимагав ще більше 80 000 щомісяця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 28 серпня, в Києві суд заарештував начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції Сергія Будника.

"За клопотанням ГПУ 25 серпня 2017 року Печерським районним судом міста Києва начальнику Департаменту поліції охорони Національної поліції України та посередника при отриманні неправомірної вигоди обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тис. гривень кожному", - йдеться в повідомленні.