ua en ru

НАБУ встановило ще одну фірму в рамках розслідування справи Пімахової

НАБУ встановило ще одну фірму в рамках розслідування справи Пімахової Фото: Діна Пімахова (facebook.com osce.odihr)

Детективи НАБУ провели обшук у приміщенні "Лігал Профсервис"

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) отримали доступ до документів ще однієї фірми в рамках розслідування кримінального провадження про можливе одержання неправомірної вигоди колишньою першою заступником голови Державної міграційної служби Діною Пімаховою. Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, передає "Слово і Діло".

Зазначено, що 24 січня детективи НАБУ провели обшук в приміщенні ТОВ "Лігал Профсервис".

Так, під час обшуку детективи виявили печатки 15 підприємств, які можуть бути причетні до виробництва. У НАБУ вважають, що в схемі з надання посвідки на тимчасове або постійне проживання, паспортів громадян України, паспортів громадян України для виїзду за кордон могли використовувати зазначені фірми шляхом створення та придбання суб'єктів підприємницької діяльності.

У списку фірм також ТОВ "Терра Консалтінг", директором і засновником якого є громадянка Гвінеї Фатумата Діало, що має вид на проживання в Україні. У НАБУ просили надати доступ до документів фірми, а саме до реєстраційної справи.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України провели обшуки у ще одного фігуранта справи колишнього першого заступника голови Пимаховой.