ua en ru

Наглядова рада "Укрнафти" щодо зміни складу правління відбудеться 19 листопада

Наглядова рада "Укрнафти" щодо зміни складу правління відбудеться 19 листопада Фото: Андрій Пасішник

Проведення наглядової ради ПАТ "Укрнафта" призначено на 19 листопада

Засідання Наглядової ради "Укрнафти" щодо зміни складу правління компанії призначено на 19 листопада. Про це РБК-Україна повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

"Наглядова рада "Укрнафти" призначили на 16.00 19 листопада", - повідомив Пасішник.

Зокрема, у порядку денному засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта" заплановано розгляд таких питань:

1. Затвердження організаційної структури Товариства.

2. Закінчення повноважень членів Правління Товариства.

3. Обрання членів Правління Товариства.

4. Затвердження умов Контрактів, які будуть підписані з членами Правління Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання уповноваженої особи на підписання контрактів з членами Правління.

5. Обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, який буде укладено з ним, встановлення розміру оплати його послуг.

6. Прийняття рішення про складання договору на постачання та доставку тютюнових виробів з ТОВ "Торгова компанія "Мегаполіс-Україна", вартість якого становить 250 млн грн.

7. Звіт Голови Правління Товариства відносного фінансового стану Товариства та причини формування заборгованості Товариства перед Державним бюджетом України.

Зазначимо, глава ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс заявляв про наміри скликати наглядову раду щодо зміни складу правління компанії в середині листопада.

Нагадаємо, раніше Міністерство економічного розвитку і торгівлі України нарахувало "Укрнафті" пеню у розмірі понад 90 млн гривень за несвоєчасно сплачені дивіденди.