ua en ru

МВС попередило нові заворушення в Костянтинівці

Співробітники Міністерства внутрішніх справ Донецької області попередили нові заворушення в Костянтинівці. Про це йдеться в повідомленні начальника ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Facebook.

"Сьогодні ввечері, у Костянтинівці, близько 50 людей знову зібралися на місці ДТП з метою дестабілізації ситуації в місті. Разом зі своїм заступником, полковником міліції Сергієм Князєвим виїхали на місце, провели роз'яснювальну роботу. Присутні розійшлися. Ще раз нагадав, правоохоронні органи займаються розслідуванням вчорашніх масових заворушень і покарання неминуче для організаторів і активних учасників", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 16 березня, о 14:42, у Костянтинівці Донецької області через порушення правил дорожнього руху екіпажем бронемашини сталося ДТП. В результаті події загинула 8-річна дівчинка, її рідна тітка, отримала травми різного ступеня тяжкості, вона була госпіталізована в місцеву лікарню.

Ввечері того самого дня близько сотні людей підпалили шини в гуртожитку, в якому живуть українські військові, і побили в будівлі скла, а також пізніше перевернули машину ДАІ.