ua en ru

МВС допитає Льовочкіна і Клюєва 28 травня

МВС допитає Льовочкіна і Клюєва 28 травня Фото: Сергій Льовочкін

У відомстві визначилися з датою допиту

Міністерство внутрішніх справ України викликала на допит 28 травня 2015 р. народних депутатів Сергія Льовочкіна та Сергія Клюєва в якості свідків у справі про вбивство колишнього народного депутата Олега Калашникова. Про це РБК-Україна заявили в прес-службі МВС України.

"Вони викликані на допит 28 травня", - заявили в прес-службі відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МВС допитає Льовочкіна і Клюєва у справі про вбивство Калашникова. Міліція зацікавилася обставинами знайомства Сергія Льовочкіна і Сергія Клюєва з загиблим регіоналом Олегом Калашниковим. Слідчі хочуть з'ясувати їхні взаємини, коло спілкування, наявність можливих боргових зобов'язань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, у тому числі - пов'язаних з Партією Регіонів і передвиборчою компанією.

"У рамках розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства екс-нардепа Олега Калашникова в слідчих Головного слідчого управління МВС України виникла необхідність допитати в якості свідків Льовочкіна С. В. і Клюєва С. П.", - говорилося в повідомленні прес-служби МВС України.