ua en ru

МВС в Авдіївці затримало "співробітницю штабу" ДНР по кличці "Ксена"

МВС в Авдіївці затримало "співробітницю штабу" ДНР по кличці "Ксена" Фото: В'ячеслав Аброськін

У затриманої було вилучено документи, серед яких "розпорядження командира військової частини Міністерства оборони ДНР"

Міліція Донецької області затримала "співробітницю штабу" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) на прізвисько "Ксена". Про це у своєму Facebook повідомив голова ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Міліція Донецької області затримала громадянку О., 1978 року народження, по кличці "Ксена", жительку Авдіївки, "співробітницю штабу "Оплот" НВФ "ДНР" з 2014 року. Ця "телефоністка" виїхала в Авдіївку для "перевірки свого майна" і була затримана правоохоронцями. У неї було вилучено ряд документів, серед яких "розпорядження командира військової частини Міністерства оборони ДНР", датоване січнем цього року. Зараз затримана дає показання про свою "службу" в НВФ", - йдеться в повідомленні.

«Дома – не воюем».В рядах незаконных вооруженных формирований новый тренд – «командиры» отправляют своих «бойцов» на п...

Posted by Вячеслав Аброськин on 2 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в Олександрівському районі Донецької області Служба безпеки України (СБУ) затримала інформатора бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР).