ua en ru

Москаль повідомив про зменшення активності бойовиків в Луганській області

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що за вчорашній день в Луганській області було зафіксовано зменшення бойової активності бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби губернатора.

"Загалом упродовж минулої доби (20.03) на контрольованій Україною території Луганської області зафіксовано зменшення бойової активності. Періодичні перестрілки зафіксовані тільки в трьох точках в околицях Кримського, Троїцького і в Старій Кондрашовке (мікрорайон Станиці Луганської)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ніхто з мирних жителів не постраждав, інформації про поранених військовослужбовців немає. В інших гарячих точках області було спокійно.

Також Москаль повідомив, що сьогодні в 3:30 в Станиці Луганській та довколишніх селах вимкнули світло, припинилася подача центральної води і тепла.

"Сама Станиця і частина району забезпечується електроенергією по резервній лінії, яка йде з так званої ЛНР, куди в свою чергу подається з Росії. Як пояснили електрики з окупованої території, причина знеструмлення - перевантаження, тому вони відключили лінію, що забезпечує світлом Станицю Луганську. Станом на 11 годину електроенергія так і не з'явилася, коли вона буде відновлено, поки не відомо", - повідомляє прес-служба Москаля.

Нагадаємо, бойовики з вечора 9 разів порушили режим припинення вогню.