ua en ru

Москаль повідомив про перестрілки між силами АТО і бойовиками в Луганській обл

Москаль повідомив про перестрілки між силами АТО і бойовиками в Луганській обл Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрацією Геннадій Москаль

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрацією Геннадій Москаль повідомив про перестрілки між силами антитерористичної операції (АТО) і бойовиками в Луганській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Москаля.

"Бойові дії зафіксовані на декількох напрямках - в Станиці Луганській ввечері і серед ночі між українськими силовиками і бойовиками спалахували перестрілки з застосуванням автоматичної зброї і гранатометів, між опорними пунктами наших військових в Кримському і укріпленнями бойовиків в Сокільниках періодично виникали перестрілки з автоматичної зброї, крім того чулися вибухи на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпоста. У всіх випадках ніхто з мирних жителів не постраждав, інформації про поранених або загиблих військових не надходило", - йдеться в повідомленні.

При цьому, як зазначається, за вчорашній день і минулу ніч бойова обстановка в Луганській оласті була дещо спокійніше, ніж у попередні дні.

Нагадаємо, як повідомляв штаб АТО, бойовики зосередили обстріл на донецькому напрямку.