ua en ru

Мосійчук в важкому стані в реанімації, можлива операція

Мосійчук в важкому стані в реанімації, можлива операція Фото: Ігор Мосійчук

Мосійчук у важкому стані, у нього внутрішня кровотеча

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук перебуває в реанімації, ймовірно йому робитимуть операцію. Про це журналістам у кулуарах повідомив народний депутат від фракції Радикальна партія Дмитро Лінько, передає кореспондент РБК-Україна.

"Він зараз лежить в реанімації. Лікарям, щоб прийняти якесь рішення робити опеарацію чи не робити операцю, їм потрібна інформація. Інформацію з Інституту ім. Шалімова, додаткові якісь аналізи провести, і, можливо, завтра вже буде діагноз і що треба робити далі", - сказав Лінько.

Підтвердив відповідну інформацію і лідер РП Олег Ляшко. За словами Ляшка, Мосійчук у важкому стані, у нього внутрішня кровотеча.

"За обстеженям, яке останє, зараз у нього внутрішня кровотеча у кишково-шлунковому тракті",- поінформував Ляшко та додав, що близько троьох місяців тому Мосійчук переніс складну операцію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народного депутата України Ігоря Мосійчука госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги.

"Ігоря Мосійчука госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги. Зараз всі чекають приїзду лікарів з інституту ім. Шалімова, оскільки тільки вони можуть надати кваліфіковану допомогу. У реанімації перебувають озброєні люди", - йдеться в повідомленні його прес-служби у Facebook.

Мосійчука відвезли в лікарню прямо з зали засідань Апеляційного суду Києва, де сьогодні розглядалась скарга захисту нардепа на рішення суду щодо встановлення запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За словами одного з його захисників Андрія Мамалиги, "найбільша небезпека, що попередній діагноз - внутрішня кровотеча".