ua en ru

Мітингувальники заявляють шахтарі, що не покинуть Київ до виконання всіх вимог

Мітингувальники заявляють шахтарі, що не покинуть Київ до виконання всіх вимог Фото РБК-Україна: шахтарі продовжують пікетувати Кабмін

Шахтарі кажуть, що нікого не випустять з Кабміну

Шахтарі, мітингувальники під Кабінетом міністрів України, стверджують, що не поїдуть з Києва, поки їх вимоги не будуть виконані, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо наші питання не будуть вирішені, то в цьому випадку ми з Києва не поїдемо. Ми не виїдемо з Києва до тих пір, поки влада не зрозуміє серйозність наших намірів. Ми не випустимо нікого з Кабінету міністрів сьогодні. Якщо не буде вирішено питання по міністру енергетики Володимиру, - ред.) Демчишину, ми підемо сьогодні і туди (до Міністерства вугільної промисловості України, - ред.). Ми не дамо йому увійти в будівлю, яка називається Міністерство енергетики та вугілля, поки це міністерство по знищенню енергетики України", - заявив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Також було сказано, що мітингувальники збираються сформувати делегацію, яка відправиться на переговори в Кабінет міністрів з представниками влади.

Нагадаємо, шахтарі сьогодні розпочали мітинг під Адміністрацією Президента України.

Пізніше вони перемістилися під будівлю Верховної Ради і потім - до Кабміну.

Зазначимо, сьогодні міліція взяла під посилену охорону будівлі Кабміну і Ради.