ua en ru

На мітингу в Донецьку пригрозили відвоювати Слов'янськ

На мітингу в Донецьку пригрозили відвоювати Слов'янськ Фото: Слов'янськ

ДНР організувала мітинг "Не забудемо, не пробачимо Слов'янськ"

На мітингу в Донецьку під назвою "Не забудемо, не пробачимо Слов'янськ", який організували влади так званої "Донецької народної республіки", пригрозили відвоювати непідконтрольні бойовикам території Донбасу, передає місцеве видання "Острів".

Влада самопроголошеної ДНР організували в Донецьку так званий мітинг-реквієм під пафосною назвою "Не забудемо, не пробачимо Слов'янськ".

Організатори акції заявили, що не розуміють дій російського найманця Ігоря Гиркина, який залишив захоплений ним Слов'янськ. На мітингу звучали заклики відвоювати вільні від окупації території Донецької області.

Як пише видання, рядові учасники мітингу в коментарях зізнавалися, що заздрять жителям Слов'янська, які не відчувають на собі всі "принади" влади бойовиків "ДНР": розруху, безробіття, безгрошів'я і високі ціни на продукти, товари першої необхідності і медикаменти.

"Що ми не пробачимо? Поки ми тут загибаемся, вони живуть як люди?" - сказав один з жителів Донецька.

Нагадаємо, рік тому, 4 липня 2014 р., найманці Ігоря Гиркина і пророссийкие бойовики покинули Слов'янськ, з тих пір в місто повернувся під контроль українського уряду.