ua en ru

У Мінрегіоні хочуть купувати на вторинному ринку житло для сімей загиблих бійців АТО

У Мінрегіоні хочуть купувати на вторинному ринку житло для сімей загиблих бійців АТО У Мінрегіоні хочуть купувати на вторинному ринку житло для сімей загиблих бійців АТО

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України хочуть купувати на вторинному ринку житло для сімей загиблих бійців антитерористичної операції. Про це на прес-конференції на тему "Надання соціального захисту внутрішньо переміщеним особам" повідомив т.в.о. директора департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону Ігор Денисюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми розглядаємо, як варіант, в тому числі придбання житла на вторинному ринку. Нами заплановано проведення, буквально завтра, наради з Мінсоцполітики з цього приводу. Передбачено фінансування в розмірі 300 мільйонів гривень на житло для сімей загиблих", - розповів Денисюк.

За його словами, передбачається реалізація житлових програм, у тому числі придбання житла для сімей загиблих в зоні АТО за рахунок об'єктів незавершеного будівництва, шляхом проведення фінансування їх добудови. Перш за все, це буде стосуватися об'єктів, готовність яких складає понад 80%.

Нагадаємо, раніше в Міноборони заявили, що в новому житлі потребують 77 сімей загиблих в АТО військових.