ua en ru

Міноборони РФ спростувало дані CNN про падіння ракет в Ірані

Міноборони РФ спростувало дані CNN про падіння ракет в Ірані Фото: ракети в Ірані

При проведенні подібних операцій завжди фіксується зображення мети до і після удару

Міноборони Росії спростовує дані про те, що удари з акваторії Каспійського моря за ИГИЛ потрапили на територію Ірану. Про це повідомив Інтерфакс із посиланням на офіційного представника російського оборонного відомства генерал-майор Ігор Конашенков.

"На відміну від CNN ми не розповідаємо з посиланням на анонімні джерела, а показуємо пуски наших ракет і уражені ними цілі практично в режимі реального часу", - сказав Конашенков. Він зазначив, що при проведенні подібних операцій завжди фіксується зображення мети до і після удару. Крім того, за його словами, над Сирією цілодобово працює російська угруповання безпілотників.

"Тому, як би не був неприємний і "неожиданен" для наших колег в Пентагоні і Ленглі вчорашній удару високоточною зброєю по інфраструктурі ИГИЛ в Сирії, - все-таки всі запущені з кораблів ракети знайшли свої цілі. Це факт. Інакше довелося б визнати, що розташовані на значній відстані один від одного об'єкти терористичної угруповання ИГИЛ у Сирії вчора вибухнули самі собою. Причому майже синхронно", - підкреслив він.

Нагадаємо, CNN повідомив про падіння частини російських ракет в Ірані.