ua en ru

Міноборони в червні переведе закупівлю речового забезпечення на електронну платформу

Міноборони в червні переведе закупівлю речового забезпечення на електронну платформу Фото: міністр оборони Степан Полторак

Вже є наказ Полторака

Міністерство оборони України оборони в червні переведе закупівлю всього речового забезпечення на електронну платформу. Про це повідомив заступник міністра оборони України Юрій Гусєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"З Максимом Нефьодовим ми зустрілися, домовилися про те, що буде окрема постанова, вона відбулася, на жаль, ми півтора місяці чекали, поки вона вийде, поки ми її отримаємо. Сьогодні вже є наказ міністра оборони і хочу попросити Айвараса швидше його узгодити, тому що тепер він на вашій стороні, і ми плануємо, що в червні ми переведемо все речове забезпечення на електронну платформу", - сказав Гусєв.

"Ось результати, які мені сьогодні повідомили, наші останні результати: оголошені аукціони по 157 лотах. На сьогодні ми очікуємо укладання угод на 530 млн грн Міноборони на речове забезпечення. Фіксація економії від зниження очікуваної вартості у ході електронних аукціонів від 10 до 30% в деяких випадках. Маємо 233 нових виробників, які зареєструвалися для того, щоб бути постачальниками Міноборони", - додав він.

Нагадаємо, нова зимова форма для українських військових вже знаходиться на складах Міністерства оборони України, а оновлену літню форму продовжують шити.