ua en ru

МІУ оголосило конкурс на очільника Укрпошти

МІУ оголосило конкурс на очільника Укрпошти Фото: глава МІУ Андрій Пивоварський

Конкурс проводитиметься за новими правилами

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський прийняв рішення про оголошення конкурсного відбору для заміщення вакантної посади генерального директора Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта". Відповідний наказ підписано вчора, 7 вересня 2015 року, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України (МІУ).

"Конкурс відбудеться у відповідності до порядку проведення відбору керівників особливо важливих для економіки підприємств" - повідомляють в міністерстві.

Основні відмінності данного конкурсного відбору полягатиме в тому, що кваліфікаційні вимоги до кандидатів буде затверджувати комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств Мінекономрозвитку.

Крім того, постійно діюча комісія Міністерства інфраструктури після заслуховування конкурсних пропозицій відбере від 2 до 5 фіналістів, кандидатури яких передасть комітету з призначень Мінекономрозвитку, який після розгляду на своєму засіданні обире переможця.

За новими правилами розкриття документів та захист конкурсних пропозицій відбувається одразу, на одному засіданні комісії. Оголошення про проведення конкурсу разом з кваліфікаційними вимогами до кандидатів та матеріалами для підготовки пропозицій буде опубліковане на офіційному сайті Міністерства інфраструктури протягом 10 днів після затвердження кваліфікаційних вимог до претендентів комітетом з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств Мінекономрозвитку.

Нагадаємо, на початку 2015 року Міністерство інфраструктури України вже оголошувало конкурс на посаду генерального директора ДП "Укрпошта". Крім того, з серпня Міністерство інфраструктури України (МІУ) перейшло на електронний документообіг.