ua en ru

Міліція затримала підозрюваного в подвійному вбивстві в одеському готелі

Міліція затримала підозрюваного в подвійному вбивстві в одеському готелі Готель "Пасаж", Одеса

Протягом доби правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного у скоєнні вбивства директора і охоронця готелю "Пасаж". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеського міського управління міліції.

"Звинувачений у вбивстві 45-річний раніше судимий за тяжкі злочини, серед яких і вбивство, одесит. Відомо, що чоловік тринадцять років провів у місцях позбавлення волі", - сказано в повідомленні.

У міліції повідомили, що близько 18:20 у четвер, 27 березня, до них надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків у холі готелю "Пасаж" отримали ножові поранення, від яких померли. Зловмисник з місця скоєння злочину втік. На місці події слідчо-оперативна група Приморського районного відділу міліції знайшла знаряддя вбивства.

Відомості щодо даної події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, напередодні в Маріуполі при затриманні застрелився вбивця міліціонера.