ua en ru

Міліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину в Полтавській області

Міліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину в Полтавській області Фото: учасник стрілянини у Полтавській області затриманий

МВС встановила всіх учасників конфлікту, троє з них судимі

Міліція затримала чоловіка, який вчора, 26 квітня, влаштував стрілянину с. Оленівка Козельщинського району Полтавської області, в результаті чого загинув один і отримали травми ще два місцевих жителя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Полтавській області.

"Вранці 27-го квітня правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного і встановити інших учасників конфлікту. Всі вони мешканці обласного центру віком від 27 до 38-ми років. Троє з них раніше притягувалися до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Міліція затримала 38-річного чоловіка, який підозрюється у скоєнні злочину. Інші учасники конфлікту дають свідчення слідчому. Розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, 26 квітня близько 20:00 в селі Оленівка під час з'ясування відносин групою осіб, один з чоловіків зробив кілька пострілів із травматичної зброї. В результаті стрілянини 33-річний мешканець Новосанжарського району загинув. Ще двоє, 29-річний мешканець Козельщинського району та 30-річний чоловік з Решетилівщини, травмовані.

Після стрілянини злочинці зникли на автомобілі "ВАЗ 2110" темно-зеленого кольору. В області було введено оперативний план "Сирена".