ua en ru

Міліція затримала двох організаторів заворушень в Костянтинівці

Міліція затримала двох організаторів масових заворушень в Костянтинівці Донецької області. Про це у своєму Facebook повідомив начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні Краматорським міським судом за організацію масових заворушень у Костянтинівці 16 березня двом раніше затриманим місцевим жителям, Єгору Л., 1989 року народження, і Володимиру С., 1973 року народження, за ч. 1 ст. 294 КК України (масові заворушення) обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років", - написав Аброськін.

Він зазначив, що заарештовані перебувають в Артемівському слідчому ізоляторі.

"Ще раз повторюю - всіх особ, що брали активну участь у масових заворушеннях, буде притягнуто до кримінальної відповідальності", - зазначив Аброськін.

Міліція затримала двох організаторів заворушень в Костянтинівці

Нагадаємо, 16 березня, 14:42, у Костянтинівці Донецької області через порушення правил дорожнього руху екіпажем бронемашини сталося ДТП. В результаті події загинула 8-річна дівчинка, її рідна тітка, отримала травми різного ступеня тяжкості, вона була госпіталізована в місцеву лікарню.

Увечері того ж дня в Костянтинівці близько сотні людей підпалили шини в гуртожитку, в якому живуть українські військові, і побили в будівлі скла, а також перевернули машину ДАІ.

Пізніше міліції вдалося локалізувати заворушення, а на наступний день - запобігти новій спробі дестабілізувати ситуацію в місті.