ua en ru

За фактом стрілянини у Києві відкрито кримінальну справу

За фактом стрілянини у Києві відкрито кримінальну справу На місці міліція вилучила арсенал зброї

Міліція затримала 9 осіб під час конфлікту зі стріляниною на будмайданчику в Дніпровському районі Києва, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба київської міліції.

"Сьогодні в 19.28 по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що біля новобудови на території Дніпровського району Києва зібралися люди з приводу припинення будівництва. На будівельному майданчику чутні постріли. Постраждав міліціонер", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, співробітник міліції, який отримав поранення під час інциденту, доставлено до лікарняного закладу. Йому надається необхідна медична допомога.

Також на місці події співробітники міліції блокували автомобіль, в якому було знайдено зброю, а саме: автомат Калашникова, помпові рушниці, кілька десятків патронів. Вилучену зброю направлено на експертизу.

За словами начальника ГУМВС України в м. Києві Олександра Терещука, під час інциденту отримав поранення в область обличчя один з керівників Дніпровського райуправління міліції.

"В даний час вже затримані і доставлені в міліцію 9 осіб. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - зазначили в міліції.

Нагадаємо, 26 березня в центрі Києва сталася перестрілка.