ua en ru

Міліція не знайшла вибухівки на 6 об'єктах в Одесі

Міліція не знайшла вибухівки на 6 об'єктах в Одесі Фото: співробітники міліції

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження

Співробітники правоохоронних органів не виявили вибухових речовин на 6 об'єктах в Одесі, про що раніше в міліцію повідомив невідомий. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Одеській області.

У міліції нагадали, що сьогодні у відділення одеської міліції надійшли повідомлення про замінування шести адміністративних будівель: Міжнародного аеропорту "Одеса", Одеської обласної державної адміністрації, прокуратури міста Одеси, а також Приморського, Малиновського та Київського судів міста.

"На зазначені місця виїжджали фахівці-вибухотехніки та слідчо-оперативні групи міліції. За результатами обстежень будівель і прилеглих до них територій вибухонебезпечних речовин виявлено не було", - сказано в повідомленні.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Зазначимо, як повідомлялося раніше, міліція також не знайшла вибухівку на об'єктах у Києві та Харкові.