ua en ru

МЗС допускає тимчасове ускладнення процесу подання документів на оформлення закордонних паспортів

МЗС допускає тимчасове ускладнення процесу подання документів на оформлення закордонних паспортів Фото: МЗС України (РБК-Україна)

Подання документів може бути ускладнено 1, 4 та 5 вересня

Міністерство закордонних справ України допускає тимчасове ускладнення процесу подання документів на оформлення закордонних паспортів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Як повідомляється, сьогодні, починаючи з 11:00 розпочалися роботи з модернізації системи оформлення закордонних паспортів для громадянин України, через що процес подання документів на їх оформлення тимчасово може бути ускладнено.

"Просимо врахувати, що подання документів на оформлення закордонних паспортів та посвідчень особи на повернення в Україну може бути ускладнено 1, 4 та 5 вересня 2017 року", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, сьогодні, 1 вересня 2017 року, президент України Петро Порошенко в рамках візиту у Харківську область розповів про плани з запровадження біометричного контролю на кордоні, додавши, що у реалізації цього комплексу заходів важлива роль відводиться центрам надання адмінпослуг.

Зокрема, за словами глави держави, планується провести роботу з розширення потужностей вже існуючих центрів, а також будівництво нових, в першу чергу поблизу місць розташування КПВВ.