ua en ru

З місця аварії Boeing на Донбасі вивезено 27 мішків дрібних уламків, - ДНР

З місця аварії Boeing на Донбасі вивезено 27 мішків дрібних уламків, - ДНР Експерти зібрали більше тонни дрібних уламків "Боїнга"

Криміналісти з Малайзії та Нідерландів за дві доби зібрали 27 мішків дрібних уламків "Боїнга-777" (MH17) з місця аварії авіалайнера. Про це повідомляє сепаратистський "Донецьке агентство новин" з посиланням на прес-службу МНС ДНР".

"За останніми даними, експерти з місця аварії авіалайнера вивезли 27 мішків дрібних уламків "Боїнга" - 18 з нижнього місця катастрофи літака, 9 - з верхнього", - сказано в повідомленні.

Як наголошується, в середньому використовуються експертами мішки можуть вмістити від 30 до 50 кг. "Таким чином, обсяг вивезених фрагментів можна орієнтовно оцінити в 1,3 тонни", - уточнили в "МНС ДНР".

Нагадаємо, криміналісти з Малайзії та Нідерландів відновили роботи на місці катастрофи "Боїнга" 16 квітня. В їх завдання входить пошук уламків літака, останків пасажирів і їх особистих речей. Експерти планують завершити свою діяльність на місці аварії за два тижні.

Boeing 777 Malasia Airlines, що прямував з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився під Донецьком 17 липня 2014 року. Жертвами авіакатастрофи стали 298 чоловік, в основному громадяни Нідерландів.