ua en ru

Мер Сватова повідомив про евакуацію жителів у зв’язку з вибухами на складі боєприпасів

Мер Сватова повідомив про евакуацію жителів у зв’язку з вибухами на складі боєприпасів

Людей евакуйовують в сторону Кремінної і Троіцького

Мер Сватова Євген Рибалко повідомив про евакуацію жителів у зв'язку з вибухами на складі боєприпасів. Людей евакуйовують в сторону Кремінної і Троіцького, про це повідомляє Hromadske.tv.

"Я зараз евакуйовую людей, бо там на базі вибухи "ураганів", "градів", "смерчів". Ніхто не зможе підійти на відстані ближче 500 метрів", - сказав він.

Як повідомив виданню Юрій Клименко, у результаті вибухів одна людина загинула, чотири - поранені.

"Горить два будинки. Людей евакуйовують в сторону Кремінної і Троіцького. Також людей відправляють у підвали", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на питання, що стало причиною вибуху в Сватово, Рибалко не зміг відповісти, лише сказав, що зараз відбувається ротація військових. У МВС Луганської області також немає інформації.

"Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука в телефонному коментарі повідомив, що площа загорання - 300 на 300 кв метрів. Лікарні працюють в посиленому режимі. Тука підтвердив інформацію про те, що горять склади на артдивізійній базі сектору А", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибухів в Сватовому (Луганська область), що виникли через пожежу на складі боєприпасів, загинула людина. В АПУ цю інформацію спростовують.