ua en ru

Маріупольська ТВК провалила останнє перед виборами в місті засідання

Маріупольська ТВК провалила останнє перед виборами в місті засідання Фото: місцеві вибори в Україні

Комісія не змогла проголосувати за порядок денний

Голова Маріупольської територіальної виборчої комісії (ТВК) закрила засідання комісії після того, як комісія не проголосувала за порядок денний останнього засідання перед виборами на посаду міського голови Маріуполя та до міської ради Маріуполя. Таке рішення оголосила Голова Маріупольської територіальної виборчої комісії Тетяна Недавня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Порядок денний не затверджено. Засідання оголошено закритим", - оголосила вона.

Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, перед голосуванням за порядок денний представник "Батьківщини" запропонував внести в порядок денний розгляд питання щодо незаконності передачі секретаріатом ЦВК бюлетенів дільничим виборчим комісіям Маріуполя та Красноармійська, але голова відмовилася виносити це питання на голосування.

Раніше повідомлялося, що на засіданнях Маріупольської міської територіальної виборчої комісії (ТВК) будуть присутні представники апарату Центральної виборчої комісії (ЦВК).

Нагадаємо, вибори мера Маріуполя, для участі в яких були зареєстровані 22 кандидати, пройдуть у неділю, 29 листопада.

Зазначимо, голосування за главу міста повинно було відбутися 25 жовтня, однак за рішенням міської виборчої комісії, ділянки цього дня так і не відкрилися. Пізніше Верховна Рада підтримала законопроект, згідно з яким була призначена нова дата проведення місцевих виборів в Маріуполі.