ua en ru

Під Маріуполем бойовики спочатку просять перемир'я, а потім атакують, - штаб оборони

Під Маріуполем бойовики спочатку просять перемир'я, а потім атакують, - штаб оборони Фото: бойовики самопроголошеної ДНР

Терористи почали застосовувати нову тактику

В районі Маріуполя Донецької області бойовики спочатку просять українських військових про припинення вогню, а потім самі ж його порушують. Про це повідомляє кризовий центр "Оборона Маріуполя".

"Найгарячішою точкою на карті сектора "М" як і раніше залишається н. п. Широкіне... Противник почав застосовувати тактику запитував режиму припинення вогню, який сам же і порушує через короткий проміжок часу. Як правило, такі "перемир'я" рідко дотягують до 30 хвилин", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, бойовики використовують цей час для підвозу боєприпасів до своїх позиціях і евакуації поранених з поля бою.

"Незважаючи на ці "нововведення" та порушення міжнародних домовленостей українська армія надійно стримує вогневу міць ворога", - зазначили в кризовому центрі.

БРИФИНГ КРИЗИСНОГО ЦЕНТРА «ОБОРОНА МАРИУПОЛЯ» 27.04.15.За вчерашний день противник произвел 17 обстрелов украинских по...

Posted by Оборона Мариуполя on 27 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, напередодні ОБСЄ зафіксувала самий інтенсивний обстріл Широкіного.