ua en ru

У Маріуполі затримали чоловіка, який поранив ножом трьох людей

У Маріуполі затримали чоловіка, який поранив ножом трьох людей Фото: у Маріуполі затримали чоловіка, який поранив ножом трьох людей

Фігурант виправдовує себе тим, що вчинив правопорушення у стані сильного алкогольного сп'яніння

У Маріуполі затримали чоловіка, який поранив ножом трьох людей у кафе. Про це повідомляє прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Зазначається, що пригода з потерпілими сталася в кафе Приморського району. 26-річний чоловік в алкогольному сп'янінні поранив свого товариша і 2-х відвідувачів закладу. Постраждалі були екстрено доставлені в однієї з міських лікарень Маріуполя, а за фактом протизаконних дій розпочато перевірку співробітниками міліції.

"Зловмисника затримано, свою вину він визнав, активно співпрацює з правоохоронними органами", - зазначив заступник начальника слідчого відділу Приморського РВ Маріупольського МУ Сергій Головенко.

Фігурант виправдовує себе тим, що вчинив правопорушення у стані сильного алкогольного сп'яніння. Ніж вилучено та направлено на експертизу.

Слідчим відділом Приморського райвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 "Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень" а також ч.4 ст.296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 8 років.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області п'яний клієнт напав з ножем на співробітника банку.