ua en ru

У Маріуполі суд заарештував одного з організаторів "референдуму" ДНР в 2014 р., - МВС

У Маріуполі суд заарештував одного з організаторів "референдуму" ДНР в 2014 р., - МВС Фото: В'ячеслав Аброськін

Чиновниця також може вийти під заставу в розмірі 92 тис. грн

У Маріуполі суд вчора, 17 липня, заарештував заступника Жовтневої районної адміністрації, яка брала участь в організації референдуму так званої "Донецької народно республіці" (ДНР) в травні 2014 р. Про це у своєму Facebook повідомив голова ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"17 липня 2015 року Жовтневим районним судом обрано запобіжний захід у вигляді арешту, альтернатива - запорука 92 тисячі гривень, для заступника Жовтневої райадміністрацією в Маріуполі, 1962 року народження, яка у травні 2014 року брала активну участь в організації референдуму ДНР. Її злочинна діяльність була задокументована працівниками Маріупольської міліції. В той же день вона була водворена до міського ізолятора", - йдеться в повідомленні.

17 июля 2015 года Жовтневым районным судом избрана мера пресечения в виде ареста, альтернатива - залог 92 тысячи гривен,...

Posted by Вячеслав Аброськин on 18 Июль 2015 г.

Нагадаємо, служба безпеки України (СБУ) 17 липня на контрольно-пропускному пункті "Бугас" (траса Донецьк-Маріуполь) виявила в легковому автомобілі 8 млн грн, які призначалися для бойовиків так званої "Донецької народної республіки".