ua en ru

У Маріуполі міліція знешкодила чоловіка, який погрожував жителям приведеною у готовність гранатою

У Маріуполі міліція знешкодила чоловіка, який погрожував жителям приведеною у готовність гранатою Фото: чоловік погрожував жителям приведеною у готовність гранатою

Граната знешкоджена і направлена ​​на експертизу

У Маріуполі співробітникам правоохоронних органів вдалося знешкодила чоловіка, який, будучи в стані алкогольного сп'яніння, погрожував мешканцям приведеною у готовність гранатою. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"Чоловік погрожував вибухом жителям двору в спальному районі Маріуполя. Правоохоронці та бійці "Сокола", які прибули на місце події, виявили, що боєприпас приведений у готовність", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що повідомлення про подію надійшло в міліцію від мешканців, які повідомили, що у дворі ходив чоловік напідпитку з гранатою в руках і погрожував все підірвати.

"Співробітники міліції і бійці спецпідрозділу "Сокіл" виявили, що у боєприпасу вже була відсутня чека, а громадянин чинив активний опір. Фігурант був затриманий, вибухонебезпечний предмет вилучено. До прибуття вибухотехніків дільничний інспектор Орджонікідзевського РВ Маріупольського ГУ Олексій Пузин тримав небезпечний предмет в руці. Щоб пристрій не здетонував, рука повинна була бути повністю нерухома", - повідомляють у прес-службі.

Як зазначається, зараз граната знешкоджена і направлена ​​на експертизу. А 28-річний зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України. Після проведення необхідних слідчих заходів події буде дана правова оцінка.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі п'яний військовий влаштував ДТП, є постраждалі.