ua en ru

У Львові стався вибух біля відділку міліції, важко поранений співробітник

У Львові стався вибух біля відділку міліції, важко поранений співробітник Фото: у Львові на розтяжці підірвався міліціонер

Лейтенант міліції госпіталізований з осколковими пораненнями голови і тіла

У Львові сьогодні, 14 липня, близько 09:00 стався вибух біля дільничного пункту міліції, в результаті чого був важко поранений лейтенант. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"Сьогодні, 14 липня, близько 09:00 на 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з дільничних пунктів міліції у Львові прогримів вибух. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що вибух прогримів, коли дільничний Залізничного райвідділу міліції відкривав дільничний пункт, що знаходиться по вулиці Плугова, 8", - йдеться в повідомленні міліції.

У Львові стався вибух біля відділку міліції, важко поранений співробітник

Фото - у Львові стався вибух біля відділку міліції

За попередніми даними, вибух стався в результаті детонації так званої "розтяжки".

Пораненого лейтенанта міліції госпіталізували в лікарню з численними осколковими пораненнями голови і тіла. Стан міліціонера оцінюється як важкий.

У Львові стався вибух біля відділку міліції, важко поранений співробітник

Фото - міліція встановлює обсоятельства вибуху у Львові

На місце виїхало керівництво ГУМВС України у Львівській області. Встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, 25 червня близько 7:00 у Львові стався вибух службового автомобіля біля відділу міліції, в результаті вибух був поранений співробітник МВС.