ua en ru

У Львові розпочався опалювальний сезон

У Львові розпочався опалювальний сезон Фото: опалювальний сезон

Тепло почали подавати у школи, лікарні та будинки

У Львові сьогодні, 9 жовтня, розпочався опалювальний сезон для усіх категорій споживачів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міської ради.

"Згідно з розпорядженням міського голови Львова від 09.10.2015 р., сьогодні, 9 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств", - йдеться в повідомленні.

За словами мера Львова Андрія Садового, опалювальний сезон розпочався раніше часу, оскільки в Україні спостерігається різке зниження температури.

"Як правило, опалювальний сезон починається 15 жовтня, але у зв'язку з різким похолоданням в п'ятницю було прийнято рішення включити опалення у школах, дитячих садках, лікарнях, а також у всіх будинках. Ми будемо оперативно реагувати на зміну погоди, щоб встановити оптимальну температуру в приміщеннях", - сказав Садовий.

Наголошується, що для нормалізації подачі опалення необхідно деякий час, адже цей процес не відбувається миттєво.

На обслуговуванні ЛМКП "Львівтеплоенерго" знаходиться 1625 житлових будинків, 177 установ освіти та 50 установ охорони здоров'я. Вчора, 8 жовтня, ЛМКП "Львівтеплоенерго" розпочало подавати опалення бюджетних установ на основі листів-звернень.

Нагадаємо, у Києві опалювальний сезон розпочнеться 10 жовтня.