ua en ru

В Луганській обл. в результаті боїв поранено 3 військових, - Москаль

В Луганській обл. в результаті боїв поранено 3 військових, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Обстрілу зазнали Станиця Луганська, Щастя і Кримське

У Луганській області з вечора 23 травня на ранок 24 травня у результаті бойових дій було поранено троє українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"За попередніми даними, всього, починаючи з учорашнього вечора і до сьогоднішнього ранку, в результаті бойових дій на Луганщині поранені троє військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Вчора, 23 травня, починаючи з 19:00 Станицю Луганську та околиці обстрілювали з важкої артилерії, а з 21:00 - з мінометів і автоматичних гранатометів.

В результаті обстрілу В селищі був перебитий газопровід (пошкодження встигли усунути, газопостачання відновлено), а також пошкоджені житлові будинки (побиті дахи і вікна).

"Даних про постраждалих мирних жителів немає, проте в результаті обстрілу поранено один військовослужбовець", - повідомили у Москаля.

Крім Станиці Луганської, бойові зіткнення і обстріли відбулися також у Щасті та Кримському. Руйнувань інфраструктури або житла тут не було зафіксовано.

Нагадаємо, за минулу добу зоні АТО за добу загинув 1 український військовий, 5 - були поранені.