ua en ru

У Луганській обл. розстріляна зведена мобільна група, є загиблі, - Тука

У Луганській обл. розстріляна зведена мобільна група, є загиблі, - Тука Фото: Георгій Тука

В результаті обстрілу 2 людини загинули, 4 - отримали поранення

У Луганській області розстріляна зведена мобільна група по боротьбі з контрабандою, яка складається з волонтерів і військових, в результаті чого двоє військовослужбовців загинули і ще четверо - отримали поранення. Про це написав керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook.

"Розстріляна зведена мобільна група. Загинули двоє хлопців і четверо поранених", - написав Тука.

Сейчас я не чиновник. Сейчас я - волонтер! Сейчас я - простой мужик. Расстреляна сводная мобильная группа. Погибли двое ...

Posted by George Tuka on 2 вересня 2015 р.

Як раніше повідомлялося, за минулу добу, 1 вересня, бойовики шість разів порушили перемир'я.

"В цілому, протягом 1 вересня, незаконні збройні формування 5 разів порушували перемир'я. Вже сьогодні, 2 вересня, з півночі і до 6 ранку також зафіксовано 1 випадок застосування ворогом зброї... по наших позиціях в Дослідному злочинці били з гранатомета", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Нагадаємо, містам Луганської обл., окупованим бойовиками, на 8 днів знизять подачу води на 50%. Відзначається, що подача води буде обмежено з 2 по 10 вересня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на лінії електропередач ПЛ 220кВ ЛУ ТЕС Лисичанська, яка в даний час є єдиним джерелом, який здатний забезпечити електроенергією північ Луганської області.