ua en ru

В Луганській обл. в лісосмузі підірвався військовий

В Луганській обл. в лісосмузі підірвався військовий Фото: сили АТО на Донбасі

В Станиці Луганській сьогодні відкриють пішохідний перехід на підконтрольну бойовикам територію

Вчора, 26 жовтня, у Луганській області на невідомому пристрої підірвався український військовий. Про це йдеться в повідомленні на сайті спікера АТО в Луганській обл. Руслана Ткачука.

За даними ГУМВС у Луганській обл., в лікарню Попасної доставлений військовослужбовець ЗСУ з діагнозом "осколкове поранення м'яких тканин підколінної ямки".

"За попередньою інформацією, зазначені тілесні ушкодження солдат отримав приблизно о 05:20 у лісосмузі між Золоте-4 Попаснянського району та підконтрольним ЛНР Золоте-5 в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Розпочато досудове слідство", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що сьогодні відбудеться відкриття пішоходного переходу у Станиці Луганській.

"Перетин лінії розмежування на неконтрольовану Україною територію та переміщення по ній громадян України та іноземців буде здійснюватися при наявності електронного дозволу і пред'явленні паспортних документів", - зазначив Ткачук.

За його словами, ВСУ продовжують роботи щодо відновлення електроживлення прифронтових населених пунктів в районі Кримського і Трьохізбенки, перевіривши територію в 8 км, що прилягає до лінії електропередач "Луганська ТЕС - Ювілейна", на наявність мінно-вибухових пристроїв.

Нагадаємо, сили АТО завтра почнуть відведення артилерії калібром до 100 мм.